Mijn favorieten

Quotes van Quote Makelaars

Quote makelaar is van mening dat een goed makelaarskantoor er altijd uit zal springen, uiteraard is het zaak dat we als makelaars onderling de kwaliteit weten te borgen. 
 

Door het internet ontstaan nieuwe vormen van werken, zoals makelaars die werken zonder kantoor of makelaars met andere vormen van marketing, denk aan het gebruik van social media om een huis onder de aandacht te brengen. Tevens zien we nu ook oudere mensen, die na hun pensionering wat willen bijverdienen als makelaar. En uiteraard zien we in deze markt ook  gelukzoekers opduiken, zonder opleiding en zonder lidmaatschap van een branchevereniging. Het is een vrij beroep, maar makelaars zonder vakopleiding die zich niet onderwerpend aan het tuchtrecht van een vereniging komen bijna niemand ten goede. 

Quote Makelaars staat voor kwaliteit en service. In tegenstelling tot de grotere kantoren, hebben wij aandacht voor het persoonlijke aspect, de begeleiding en de nazorg. Snel schakelen, professioneel, open en eerlijk, nakomen van beloftes en heldere communicatie is wat Quote makelaars kenmerkt.
 

Benieuwd hoe uw voorgangers Quote makelaars ervaren en beoordelen? Onder het kopje ‘Quotes’ treft u deze.

Woning van de maand