Mijn favorieten

Verkoopmakelaar in groot Rotterdam

Verkoopmakelaar:

Quote Makelaars heeft zich als doel gesteld om jouw huis niet alleen tegen de beste prijs te verkopen, maar ook om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.
Zo geven wij je uitgebreid advies over de vraagprijs en de verkoopstrategie, heb je inzicht in de kosten en kun je ons zowel in de avonduren als in het weekend bereiken.
Quote Makelaars heeft een helder verkoopproces inclusief gestructureerd stappenplan. We hebben het hieronder kort weergegeven, wel zo overzichtelijk:

Vraagprijs bepalen:
Marketingplan opstellen
Woning verkoop gereed maken
Bezichtigingen inplannen en begeleiden
Onderhandelingen voeren
Ondertekening van de koopakte
Naar de notaris

Mede door de nieuwe stijl van makelen en de flexibiliteit die wij bieden, laat Quote Makelaars de verkoop van een woning snel en soepel verlopen.
De nieuwe stijl van makelen kenmerkt  zich door ons marketingplan. Hierbij moet je naast een professionele fotograaf en het plaatsen van de woning op www.funda.nl
vooral denken aan het gericht inzetten van social media (wij zijn actief op alle digitale kanalen), digitale en interactieve 2D en 3D plattegronden, filmpjes van de te verkopen woning en gerichte advertentie mogelijkheden.
Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bij je langs om de verkoop van je huis in alle rust met je te bespreken. Voor een afspraak kun je onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij contact met je op!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring