Mijn favorieten

Verkoopmakelaar in groot Rotterdam

Verkoopmakelaar:

Quote Makelaars heeft zich als doel gesteld om uw huis niet alleen tegen de beste prijs te verkopen, maar ook om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Zo geven wij u uitgebreid advies over de vraagprijs en de verkoopstrategie, heeft u inzicht in de kosten en kunt u ons zowel in de avonduren als in het weekend bereiken.

Quote Makelaars heeft een helder verkoopproces inclusief gestructureerd stappenplan. We hebben het hieronder kort weergegeven, wel zo overzichtelijk:
  • Vraagprijs bepalen
  • Marketingplan opstellen
  • Woning verkoop gereed maken
  • Bezichtigingen inplannen en begeleiden
  • Onderhandelingen voeren
  • Ondertekening van de koopakte
  • Naar de notaris
Mede door de nieuwe stijl van makelen en de flexibiliteit die wij bieden, laat Quote Makelaars de verkoop van een woning snel en soepel verlopen.
De nieuwe stijl van makelen kenmerkt  zich door ons marketingplan. Hierbij moet u naast een professionele fotograaf en het plaatsen van de woning op www.funda.nl, vooral denken aan het gericht inzetten van social media (wij zijn actief op alle digitale kanalen), digitale en interactieve 2D en 3D plattegronden, filmpjes van de te verkopen woning en gerichte advertentie mogelijkheden.
Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs om de verkoop van uw huis in alle rust met u te bespreken. Voor een afspraak kunt u onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring